Share

На 23 септември поставихме началото на Конкурса за най-добра рецепта с люти чушки, с които искахме да обърнем по-голямо внимание на употребата на люти чушки в националната ни кухня и да поставим началото на честванията на Националния ден на лютата чушка в България.
лятна манджаС тази идея започнахме да събираме рецептите, които Вие ни изпращахте. Вече имаме събрани оригинални рецепти от повече от 10 малки и големи населени места от цялата страна, от мъже и жени, от млади и опитни кулинари. Всички рецепти са неповторими, цветни, интересни и безспорно апетитни. Благодарим Ви, че ги споделихте с нас! Ние правим всичко възможно те да достигнат до още повече хора, защото наистина трябва да бъдат видени и опитани. Всяка рецепта посвоему заслужава да спечели.
Вашият интерeс към инициативата ни мотивира да продължаваме и ни амбицира да открием още повече рецепти, още по-пъстри, от още повече кътчета на страната, от още повече хора…Затова ние решихме да удължим срока на конкурса до 23 ноември 2014 година.
Условията остават същите – очакваме рецептите Ви в една или във всички категории на конкурса – „Разядка“, „Супа“ или „Основно ястие“. Изпращайте рецептите си на познатия вече имейл [email protected] или като попълвате бланката за рецепти. Снимките на ястията Ви са задължителни. Не пропускайте да впишете още име, възраст и контакт за обратна връзка.
Също така, сме щастливи да споделим с Вас, че към 21-членното ни жури се присъедини и още една чаровна дама – Мартина Павлова, която ще ни помага в нелеката задача да отличим най-добрите. Освен опитен журналист, тя е и главен редактор на единственото българско списание за лайфстайл и хармония GoBIO.
Знаете условията, а ако искате да си ги припомните, можете да го направите тук.
На включилите се вече – Благодарим.
На тези, които още се колебаят – Няма нищо страшно, за нас винаги е удоволствие да прочетем нещо ново. Споделете с нас рецептата си.
И на всички – Успех!

Share