Share

Издателство „Ентусиаст“ партньор на „Рецептите на баба“

ИздателствоЕнтусиаст(http://www.enthusiast.bgсе присъедини като партньор на Националния конкурс за детска рисунка на кулинарна тематикаРецептите на баба„, като осигури прекрасни книжки за отличените в различните възрастови групи деца.

„Рецептите на баба“ фен-страница ФБ

Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7

Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите 7 - А.Р.И.З.-7

благодари на Издателство „Ентусиаст“ за подкрепата, която е изключително ценна за нас. Ето и повече информация за тях и чудесните заглавия, които издават и разпространяват на българския пазар:

 

Издателство Enthusiast, търговска марка на „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, започва своята дейност в началото на 2010 г. , с излизането на „Фантастичният господин Фокс“ от Разказвач №1 в света Роалд Дал, чиито книги се превърнаха в емблематични за издателството. До днес Enthusiast има над 200 хартиени и над 50 електронни заглавия в своето портфолио.

Предлагаме на читателите подбрани творби на световноизвестни писатели като: Катрин Стокет, Джеймс Патерсън, Джоди Пико, Ана Годбърсън, Михаел Бар-Зоар, Х. Ф. Лъвкрафт и др. Издаваме съвременна

художествена литература, криминални романи, исторически трилъри, световни бестселъри, детски и учебни книги, популярна култура и научнопопулярни издания.

Важна част от портфолиото на Enthusiast са и най-популярните български автори: Любомир Левчев, Леа Коен, Иво Инджев, Любен Дилов-син, Милена Фучеджиева, Людмила Филипова, Юлия Спиридонова, Надя Чолакова и др.

За да предложим на нашите читатели не само качествени четива, но и модерно обслужване, създадохме сайт на издателството – http://enthusiast.bg/bg/, както и електронна книжарница – http://bookstore.enthusiast.bg/, където регулярно предлагаме бонуси и намаления на избрани заглавия.

През 2011 г. поставихме началото и на друг наш значим проект, а именно – издаването на електронни книги. Към настоящия момент една голяма част от нашите заглавия са достъпни и в електронен вариант.

Издателство Enthusiast е член на Асоциация „Българска книга“, като редовно взема участие в организираните от нея книжни базари. Специално внимание Enthusiast отделя на популяризиране на книгата и четенето особено сред децата, като регулярно организира кампании за насърчаването им.

В края на миналата 2013 г. на официалната церемония по връчването на годишните награди на Асоциация „Българска книга“ „Златен лъв“, която се проведе в рамките на Софийския международен панаир на книгата, „Приказка за вълшебната флейта“, издание на Enthusiast, бе отличена с две грамоти: „За цялостно осъществен оригинален проект“ и „За оригинален проект в областта на изданията за деца, който синтезира възможностите на различни медии“.

 

http://www.enthusiast.bg/

 

 

Share