Share

Пъстра Трапеза на гости на Моя град“


за втора поредна година ще се представи на туристическото изложение

“Ваканция и Спа Експо”. С експозиция разположена на партерният етаж, както и миналата година фестивала ще представи календара си за настоящата година за да може всички които минат през изложението да могат да видят и да се запознаят с програмата на  фестивала.

Международната туристическа борса “Ваканция и Спа Експо” 2011 ще  се проведе за 28 пореден път от 17 до 19 февруари 2011 година в Националния дворец на културата, София.

През тези 27 години “Ваканция и Спа Експо” се утвърди като едно от най-добрите изложения на българската  туристическата индустрия. Както всички подобни изложения и “Ваканция и Спа Експо” е място за среща на професионалистите от сферата на туризма, където те могат да установят полезни контакти и  осъществят успешен бизнес.

В рамките на  няколко дни многобройните посетители на борсата  получават възможност да  се запознаят  с нови и привлекателни оферти за пътуване и почивки директно от извора.

Организатор на Изложението  е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, и в сътрудничество със Софийски туристически район,  Българската асоциация на туристическите агенции, Българската туристическа камара, Българската  хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции, Съвета по туризма – София, Националния дворец на културата.

През 2010 година участваха над 340 изложители от България и 20 други страни.
Изложението бе открито от Иво Маринов, зам. министър на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Държава/град: България, София
Място на провеждане:Национален дворец на културата
Дати: 17 – 19 февруари 2011
Периодичност: ежегодно
Издание: 28 -мо
Отрасъл: туризъм
Профил: професионалисти и широка публика

Организатор: ПРИМ ЕКСПО
1421 София, ул.“Акация“ 5-13
тел.: 02 8657265
тел/факс: 02 8657365
www.holidayfair-sofia.com
e-mail: [email protected]

Share