Share

Национален кулинарен фестивал „Пъстра Трапеза на гости на моя град”, „Ивитал Консулт” ЕООД – фирма за консултиране на ресторанти, Асоциацията за Развитие на Изкуствата и Занятите А.Р.И.З. – 7 с любезното съдействие на Националния Дворец на Децата, за четърта поредна година организират КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА  на кулинарна тема „Рецептите на баба“.

Регламент на конкурса:
1. Рисунките да са с размер блок 4
2. За рисуване могат да се използват моливи, пастели, флумастри, водни или маслени боички – т.е. всякакви достъпни материали;
3. Участниците да са на възраст до 14 години (долна граница няма), като рисунките ще бъдат оценявани отделно в следните възрастови групи:
а) деца до 7 години
б) деца от 7 до 10 години
в) деца от 10 до 14 години

4. Важно условие е, че рисунките остават в полза на Фестивала „Пъстра Трапеза на гости на моя град”

– СЪБИРАНЕТО НА РИСУНКИТЕ ЗАПОЧВА НА 26ти Януари 2012 година. В конкурса може да вземат участие деца от цялата страна, както и български деца от чужбина.
Краен срок за приемане на рисунките – 23 Март 2012г.
– Журирането ще се извърши след това, на 30ти март ще бъдат обявени резултатите от конкурса.
– Изложба и награждаване на победителите – 6ти Април.

На гърба на рисунките изписвайте имената на детето нарисувало картината. Изпращайте и информация за обратна връзка с имена на родители или преподаватели, както и адрес за кореспонденция. Електронен адрес, телефон или скайп, както и профили в социалните мрежи са допълнително улеснение за контакт с вас.
Изпращайте вашите творби на адреса на национален дворец на децата. Национален Дворец на Децата – София, бул. Ал.Стамболийски 191.

След подбиране на събраните детски произведения ще се проведе изложба в Двореца на Децата на 6ти Април.
Успех на участниците!
Нека всички заедно съживим българското минало чрез прекрасните бабини рецепти!

Share